Onnela: 1 annos pohjana, 6 annosta baaritiskiltä, 3 prinsessa-mainintaa, 1 Vip-listaus, monta vaatevaihtoehtoa.

Kun pääse jonnekkin ilmaiseksi Vip-listan ansiosta, tilaisuutta on mahdoton olla käyttämättä. Tosin sitä varten pitää olla valmis huijaamaan kaveri aveciksi jottei tarvitse yksin mennä. Inkku on varma valinta: se on tarpeeksi "sekopää" että lähtee mun kanssa minne vaan, vaikka laulamaan häihin. Lopulta kun on saanut avecin-paikan täytettyä alkaa se vaaterulijanssi. Miten pitää pukeutua? Jos laitan tämän, olenko ylipukeutunut? Jos laitan tämän, olenko liian arkisen näköinen? Yli- vai alipukeudunko? Päätöksenä oli "ylipukeutua" valkoiseen mutta silleen että avecin kanssa mätsättään. "Tänään mä oon prinsessa, kimaltaa mun puvun helmassa"

Tunnelma oli jo katossa kun lähdimme. Ilmassa oli jännitystä ja suuria odotuksia kun Tiko suostui (mihinköhä se ei suostuisi kun inkku nätisti pyytää) nakkaamaan meidät Onnelaan. Henkkarit tarkistettua pääsimme sisään paljon mainostettuun Onnelaan. Aina pitää, jos on hyvänäkönen narikkavastaava, heittää katseita ja puhua mukavia. Ehkä tämän ansiosta meidän ei pitänyt maksaa narikkaan. Narikasta selviydyttyämme käsiimme ojennettiin pienoinen vihko. Vihkonen sisälti ilmaisia pääsylippuja ensi vuodelle ja ilmaisia drinkkilippuja tälle illalle. Miten ilta voikaan alkaa paremmin kuin ilmaisella juomalla, joten päätimme heti käyttää yhdet lipuistamme lähimpään baaritiskiin. "Tänään ei voi jäädä kotiin, on juhlat jo käynnissä"

Ilta oli rytmikäs, erilainen kun yleensä illat Kajaanissa. Kierrellessämme ympäri Onnelaa, päädyimme suomipop-huoneeseen, joka oli sisustettu Lappi-aiheiseksi. Katossa killui poronsarvia ja taljoja, seinän vieruksen penkkien selkänojat oli päällystetty taljoilla ja takaseinää koristi kuva porosta. Parasta kummiskin oli pöydät! Niillä pöydillä oli tarkoitus tanssia. "Ei oo välii miten tanssii, jos naurat itselles" Ensi kerralla Inkunkin pitää muistaa laittaa paremmat kengät jalkaan.

Ilta kului rattoisasti pöydillä tanssiessa kunnes valomerkki välähti ja oli aika palata viileään yöilmaan. Onnela kierros oli onnistunut olosuhteisiin nähden hyvin eikä aamullakaan väsyttänyt tai muuten ollut huono olo. Uusiksi pitää ottaa mahdollisemman pian.