kuinka monesta eläminen on vaikeaa? rakkaus on vaikeaa ja ihmissuhteet siinä sivussa...varsinkin en tietyn löytäminen on entistä mutkikkaampaa koska nykyajan leikkausten ansiosta ei voi tietää onko jokin henkilö lintu vai kala. kukapa ei olisi huomannut rakkauden murskaajina tunnettuja pelimiehiä ja -naisia, jotka tekevät kaikkensa sen tietyn asian takia. ite oon ollu pelurin kohteena ja se on kaikkea muuta kuin mukaavaa, kivaa ja ah, niin hellyydentäyteistä. voi meitä pieniä, viattomia ja haavoittuvia raukkoja.

jokainen on varmaan laittanu elämän peliin jonkun hulttion vuoksi tai on ainakin nähnyt kun kaveri laittaa. silloin ei passaa tulemaan väliin ja sano tyyliin "se on peluri", "se haluu vaan satuttaa sua" tai "se ei oo oikee sulle". väliin ei voi, kannata eikä ole viisasta tulla sillä hulttio on onnistunut kietomaan uhrinsa pikku sormen ympärille. anakondan tavoin hulttio odottaa että uhri on haavoittomaisillaansa jonka jälkeen se antaa palaa! se käyttää, jättää ja pettää jonka jälkeen heittää vielä suolaa haavoihin juoruin, tarinoin jota voi sitten kivasti levitellä ympäri kaupunkia.

okei, tuo loppu ei ole ehkä nuin. mutta siltä musta tällä hetkellä tuntuu...ite en oo tuota loppua kokenu mutta tiiän erään joka on mutta tuo alku on tuttu myös minulle. ja sillon ku on haavoittuva, se sattuu eniten. se sattuu pahasti. sillon tuntuu että voisi jättää koko elämän leikin kesken. game over. olen käyttänyt kaikki kolme elämääni ja yhden ylimääräisen, miksi tämä peli ei voi loppua? rakkauden julma peli jota olen pelannut liian kauan uskoakseni enää että jossain muka olisi sitä aitoa, suurta, ihanaa rakkautta, joka pulppuaa suoraan rakkauden lähteestä työntäen sen oikean suoraan syliini. se tuntuu mahdottomalta ajatukselta...

joskus miettii sitä että elämä ois helpompaa jos pystyis olemaan tiukkana, aattelemaan järjellä, unohtamaan rakkauden eli olemaan kova, kylmä ja sieluton aivan kuin ohjelman "heikoin lenkki" juontaja Kirsi Salo. vois kokeilla suhdetta mut jossei se toimi niin vois vaa sanoo "sinä olet tämän suhteen heikoin lenkki. hyvästi!". kylmästi ja asiallisesti mitään kiertelemättä. ilman haavoja sydämmessä. elämä olis niin ehyttä.

mut kaippa me eletään rakkauden takia. ja rakkaus on täällä meidän takia. ilman rakkautta ei oo elämää ja ilman elämää ei voisi olla rakkautta. sais "se oikea" kyllä jo alkaa tulemaan sillä vielä on hieman uskoa jäljellä enkä tiedä milloin sen uskon liekki sammuu kokonaan.