suomi24, be2, match.com ja mone muut internetin sivustot tarjoavat houkuttelevia mutta niin monimutkaisia suhteita. valokuvan ja hakutekstin avulla saa kenet vain lankeamaan polvilleen. itse en ole löytänyt sopivaa kumppaniehdokasta "tavallisesta elämästä"; baarit on koluttu, tapahtumat käyty ja löytötavara pisteet tongittu mutta turhaan. joten päätin  kokeilla kohuttua suomi24:sta. " Mä en koskaan pelännyt seuraavaa aamua vaan viimeistä iltaa". saatuani profiilin valmiiksi kävijälista piteni ja piteni. mutta yksi nousi positiivisena esiin: "kajaanilainen 22 vuotias mies etsii taiteillista kajaanilaista neitoa. olen muusikko ja elokuvat kiinnostavat". eikä henkilö kuvan perusteella ollut pahan näköinen. oikeastaan hän näytti liian hyvältä. uskottavasti sitte sillä on luonteessa vikaa ku kerra väittää olevansa sinkku. olisi hurjaa jos se laittas viestiä...

mutta on olemassa vaikeampikin asia kun deittailu, nimittäin ne kaksilahkeiset, marssista kotoisin olevat "miehet". vaikka valitan koko ajan siitä kuinka vaikeita ne on ja kuinka vaikeampaa on elää niitten kanssa samalla pallolla niin valitan tästä edelleen. "
Ei kannata leikkii aivan kaikilla, jotkut ei anna pätkääkään siima". kun ollaan kavereita keskenään niin miksi tämä kaksilahkeinen ei voi kertoa suoraan että on löytänyt ihanan ja kultaisen tytön jonka kanssa haluaa viettää laatuaikaa. sen sijaan sanotaan että suuri rakkauden kohde on se joka katsoo peilistä. se on vaan jotenki nii tyhjän olosta ku ensin ollaan kun mitkäkin luottoystävät keskenään ja sitten alkaa valehtelu, välttely ja mustasukkainen käytös. miksi ei voi sanoa että "hei, musta tuntuu että mä tykkään susta enemmän kuin ystävänä" tai "mä en pidä siitä kuinka sä koitat iskee mun kavereita" tai sitten näin: "voitasko unohtaa menneet? alotettas ihan puhtaalta pöydältä ilman vanhoja kaunoja. puhuttas asioista niin kuin ennen vanhaan". " Miten sanoa, näitä sanoja. Mennyttä on meidän tuleva". mutta kun ollaan siinä pisteessä että on liian kivuliasta jatkaa niin miksei voi vain toivottaa hyvää jatkoa ja ku törmätää nii halataan. kumpiki vois koittaa alottaa elämänsä uudestaa ilman pahoja ajatuksia ja vanhoja kaunoja? " Ei se oo helppoo, että kävi niin. Ei, en löydä sua enää sydämeeni".